Folyam házasság és talán egy jobb kor kezdete

Elég sokan követték a [Dev] Folyam.info oldalt és így elég sokan láthatták, hogy nem igazán volt időm írni oda. Úgy az egész Folyam.info vonalra nem volt időm. Egy ideje próbálok írni az Androgeek oldalra, csak sose tudtam eldönteni, hogy mit hova írjak. Végül leültem és teljesen átgondoltam a Folyam logikáját és más utat fog járni. Ez maradjon egyelőre titok, bár aki ismer és követ az azért talán sejthet valamit 🙂

Fejlesztés

Persze a blog nem áll meg. Jött az ötlet, hogy az Androgeek-en idegennek éreztem a dev cuccokat, aztán mi lenne, ha elindulna egy Code Androgeek, mert akkor oda később mást is be lehet húzni, hogy írjon, meg ugye akkor valahogy mégis összehúzódna a két párhuzamos vonal és találkoznának a végtelenben végre.

Továbbra is lesznek cikkek. Minden okosságot, ami eszembe jut megkaptok. A különbség a cím lesz. No meg az, hogy nem csak én írok majd ide.

WordPress?

Igen. Nagyon idegen és szinte lehetetlen ebben írni. Nagyon hosszú idő lesz mire megszokom. Octopress-ben kényelmes volt, hogy írtam egy kódblokkot, beírtam a nyelvet és már ment is a szintaktikai kiemelés az oldalon. Egyelőre nem találtam még pygments plugint az ilyen JavaScript-es mahinálás meg nem szép és/vagy macera. Ha tudtok jobb megoldást, mint a jelenleg migráláskor használt Gist beillesztés, akkor szóljatok.

Folyam?

A közeljövőben el fog tűnni pár dolog. Ha valaki felmegy a Folyam.info-ra, akkor ott máris mást fog látni, mint korábban. Senki se lepődjön meg 🙂 Minden rendben van vele. Viszont megkérnék mindenkit, amennyiben érdekli továbbra is a fejlesztői vonal, akkor kövesse az +Androgeek.hu oldalt vagy iratkozzon fel ide RSS-re a korábbi [Dev] Folyam.info helyett, mert oda már publikálás nem lesz és az átírányítis hamarosan bekerül. Minden poszt, ami oda nyílik, át lesz irányítva ide a megfelelő bejegyzésre.

Kapcsolódó cikkek:

  • Nincs kapcsolódó cikk

Balazs Nadasdi

Developer, Project Manager, Blogger, Dad... or sometihng like these